Win een Evercade EXP-handheld met 4 cartridges t.w.v. 270 euro! (winnaar bekend!)

Op RetroReady kun je nu een Evercade EXP-handheld met vier games winnen. Wat je daarvoor moet doen, lees je in het onderstaande bericht!

Als je nu op het internet op zoek gaat naar een Evercade EXP-handheld, dan is de kans groot dat je overal ‘uitverkocht’ ziet staan. Dat is niet geheel vreemd, aangezien het merk later dit jaar de EXP-R uitbrengt. Dit is een vernieuwde versie van deze toffe handheld. Oorspronkelijk was het plan om de EXP-R uit te brengen in augustus 2024, maar dat is niet gelukt.

Als je dus interesse hebt in deze retrohandheld, dan heb je een beetje pech. Want je moet dan wachten totdat de EXP-R verkrijgbaar is. Of je doet mee aan de winactie! In onze recensie kon je eerder al lezen waarom we de Evercade EXP tof vinden. Ook is het zo dat er allerlei verborgen spellen aanwezig zijn, die je op specifieke manieren ontgrendelt. Kortom: alles van de Evercade staat in het teken van spellen en spel. De gameselectie is daarnaast ook een flinke troef, aangezien ze gespeeld kunnen worden door gamers van alle leeftijden.

De Evercade EXP werkt met cartridges. Je kunt geen games downloaden of digitaal aanschaffen, waardoor dit ook een fijn platform is voor ouders die graag een kindervriendelijke omgeving zoeken als het om gaming gaat. Er zijn geen microtransacties en er kan eigenlijk niets misgaan — behalve dan dat jonge spelers hier en daar wat instellingen aanpassen, maar dan nog breekt dat geenzins de speelervaring. Kortom: een ideale handheld voor je kroost, terwijl je ondertussen zelf games van vroeger opnieuw kunt ontdekken.

Win een Evercade EXP met vier cartridges!

De Evercade EXP heeft een adviesprijs van ongeveer 150 euro, terwijl de cartridges 20 euro per stuk kosten. Het prijspakket heeft dus een waarde van 270 euro. Ik heb gemerkt dat sommige Evercade-spellen in prijs stijgen zodra ze uit productie gaan, dus ook voor de mensen die werken aan een waardevolle collectie kan dit een mooi cadeau zijn (voor zichzelf, natuurlijk).

De cartridges die je krijgt, zijn:

  • Delphine Software Collection 1
  • Home Computer Heroes Collection 1
  • Full Void
  • Sunsoft Collection 1

Bovendien staan er ook games op de handheld, van Capcom en Irem. Met al die collecties heb je dus tientallen games, waar je uren zoet mee kunt zijn.

Om kans te maken op deze handheld en games, hoef je maar één ding voor te doen: laat in een reactie onder dit bericht weten welke game je direct gaat spelen zodra je hem in huis hebt. Ook zou ik het waarderen als je dit bericht zou kunnen delen, maar dat is vanzelfsprekend niet verplicht. Doe je dat wel, dan help je mee in de groei van deze website. En dan kan ik in de toekomst wellicht meerdere acties opzetten.

Als je een comment achterlaat, dan hoef je alleen je voornaam en e-mailadres in te vullen. Houd daarna de website in de gaten om te zien of je iets gewonnen hebt! Ik zal een willekeurige winnaar uitkiezen en reageren onder het antwoord van die persoon. Vrijdag 6 september rond het middaguur kies ik de winnaar uit. Veel succes!

Nieuw op RetroReady?

Ben je hier voor het eerst? Neem dan ons uitgebreide reviewarchief over hardware eens door. Daar tref je recensies aan over handhelds, controllers, accessoires en consoles. Daarnaast geven we ook aandacht aan games, in verschillende categorieën. Dit zijn veelal niet de standaard gamereviews die je op andere sites aantreft. Ze moeten namelijk wel een haakje hebben met retro. Het kan zijn dat er een verrassende titel voor je tussen zit. Daarnaast schrijven we ook over console modding, onze ervaringen met retrogameshops en columns. Die content tref je aan onder Features. Tot slot kun je ook terecht onder Guides, waar we tips geven over onder meer emulators en gaming gear in het algemeen.


Update 06-09: De winnaar is bekend!

Ik heb alle namen op een bord verzameld en er vervolgens een flinke draai aan gegeven. Daar is de volgende winnaar uit de bus gekomen: Pieter! Zie het resultaat hieronder. Ik neem contact met je op, zodat we de verzending kunnen regelen.

Iedereen bedankt voor het meedoen! Ik vond het erg tof om de reacties te lezen, en te zien waar iedereens interesse ligt. In de toekomst komt er ongetwijfeld nog een winactie aan. Dus houd de site in de gaten; natuurlijk ook voor de toffe artikelen.

26 gedachten over “Win een Evercade EXP-handheld met 4 cartridges t.w.v. 270 euro! (winnaar bekend!)

  1. Moet eerlijk bekennen dat ik niet bekend bent met meeste van de games of zelf met de handheld, maar lijkt mij wel een leuk ding om mee te spelen. Als ik zo naar de games kijk denk ik dat ik als eerste Farming Simulator: C64 Edition zou proberen. Ben sowieso wel fan van Simulator games, dus om zo’n leuke uit de oude doos te proberen lijkt mij wel tof.

  2. Wat een tof ding! Ik merk dat sinds we een kleine rond hebben lopen thuis ik alleen nog maar op een handheld game (de switch). Alle vaste retro consoles zijn de deur uit en heel af en toe is dat toch nog wel pijnlijk. Breath of Fire zou voor mij waarschijnlijk het eerste spel zijn dat ik zou spelen, puur uit nostalgie naar vroeger. Full Void lijkt me overigens ook heel interessant dus die maakt ook zeker kans…

  3. Lastige keuze… Future Wars en Operation Stealth sowieso. Maar ook Mr. Gimmick spreekt me ontzettend aan. Hele gave actie dit, hopelijk heeft de persoon die wint er veel plezier mee. De Evercade ziet er tof uit en lijkt me ideaal voor onderweg. Zelf nooit gekocht, omdat ik er het geld niet voor heb. Dus wie weet, ik doe in elk geval graag mee.

  4. R-type blijft zo’n claustrofobisch klassieker van een schmup. Ook Another world en flashback zou ik spelen, staan al lang op mijn lijstje om ooit eens te beginnen maar nog nooit ertoe gekomen 🙂

  5. Ohhhh voor mij zou dat echt het jeugdtrauma “Ghouls ’n Goblins” wezen. Kijken of ik nu wel door het eerste level heen kom voor ik m’n hoofd door een deur ram.

    Wat een toffe actie weer Retroready! Gedeeld (y)

  6. Ik wil graag de Atari games spelen op deze handheld. Die zou ik als eerste proberen en daarna mijn ouders vragen om cartridges voor Atari Arcade 1 voor Asteroids en Pong.

    Deze heb ik op vakantie gezien maar niet gespeeld. Dit wil ik nog wel graag doen!

    1. R-Type was/is natuurlijk wel een vette game!
      Retro games lijken tegenwoordig wel moeilijker dan toen iknvroeger het speelde… of komt het door ouderdom XD

  7. Coole actie!
    Alleen het zien van de Delphine Collectie geeft me meteen zin om Another World en Flashback weer te spelen.
    Weet je wat, ik ga eens kijken of ik die nog ergens heb op de Amiga! 🙂

  8. Het idee dat je gewoon ouderwets jaren 90-vibe met cartridges moet werken trekt mij op een vreemde manier wel aan. Gamen wordt een stuk tastbaarder zo.

    Mocht ik dit pakket in handen krijgen, dan steek ik er zeker de ‘Home computer heroes’ in
    voor Citadel Remonstered ! Deze game heeft veel weg van twee spellen die ik vroeger grijs speelde: Wolfenstein 3D en Doom voor de SNES.

  9. Toffe write up! Ik dacht dat ik wel redelijk op de hoogte was over dit soort gadgets maar deze is totaal niet op mijn radar verschenen. Lijkt mij in ieder geval een tof ding om wat oude klassiekers te (her)ontdekken.

  10. Ik moet zeggen dat het hele Evercade ecosysteem erg leuk er uit ziet, het idee om medio 2024 nog fysieke gelicenseerde cartridges te kopen is erg tof.
    Veel te veel keuze om te kiezen tussen al die arcade titels, maar Full Void lijkt me een enorm spannende exclusive.

  11. Wat een leuke actie weer!
    Ik zou de Capcom collectie eerst gaan spelen. Maar ik ben benieuwd naar de hele verzameling, dus dit zou me wel een poosje bezig kunnen houden.

    Groet,

    Jos

  12. Allereerst bedankt voor de leuke weggeefactie!

    Ik ben nog een groentje en heb eigenlijk alleen paar keer bij iemand anders een paar Amiga games gespeeld. 1 daarvan staat volgens mij op die Delphine cartridge…Flashback. Niet ver gespeeld, dus misschien kan ik die dan (proberen uit te) spelen.

  13. Hele mooi weggeefactie. Ik heb veel goeie dingen gehoord over de Evercade, maar heb me er nooit zo ver in verdiept dat ik er een heb gehaald.
    Ik zou beginnen met Megaman X. Ja, ik kan het op alle andere consoles ook spelen, maar MMX is cool.

  14. Waarschijnlijk zou ik de Duke Nukem collectie erbij halen, Duke Nukem 1 en 2 zijn toch de eerste spellen die ik op de computer had gespeeld, toen nog op floppy! Erg benieuwd of dat nog net zo leuk speelt op een Evercade als toen op de PC!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.