Koopgidsen

Op deze pagina tref je de koopgidsen van RetroReady aan. Omdat de markten voor retrohandhelds, controllers en accessoires snel ontwikkelen, is begeleiding welkom. Daarom presenteren we hieronder per merk een koopgids, met daarin alle informatie die je nodig hebt. Zo kun je de beste beslissing over een aankoop maken. Je leest er over de belangrijkste specificaties, ziet een foto of afbeelding staan en komt een link naar de review tegen.

Ook linken we naar de winkelpagina’s van de desbetreffende fabrikant. Dit kan de eigen website zijn, maar ook naar een online shop als Amazon of Bol. Meestal zijn dit affiliate links, waarmee we mogelijk een kleine omzet kunnen genereren. Aangezien RetroReady geen advertenties draait en de content dus geheel gratis aanbiedt, kan dergelijke steun de website in de lucht houden. Mocht je dus voornemens zijn iets te bestellen, dan vragen we je dat via de links in de koopgidsen te doen.

Deze pagina wordt constant geüpdatet met nieuwe content. Zodra er een nieuwe koopgids online staan, dan voegen we die toe aan de onderstaande lijst.


Koopgidsen over Anbernic

anbernic rg405m

Wil je alles lezen over de handhelds van Anbernic? Deze hardwarefabrikant scoort vaak heel goed in onze reviews, waardoor bijna elk model wel punten heeft die je kunnen bekoren. Je hebt Anbernic-handhelds in allerlei soorten, maten en prijzen, en je hebt vaak ook nog de keuze uit verschillende besturingssystem.

👉 Check de koopgids over Anbernic-handhelds.Wil je meteen de webshop bezoeken, dan klik je hier.


Koopgidsen over Powkiddy

Powkiddy RGB10MAX3 Pro review

Powkiddy is een handheldmerk waarbij de verhouding tussen prijs en kwaliteit vaak van extreem belang is. De bouwkwaliteit komt vaak niet in de buurt van de concurrentie. Maar je kunt vaak wel tegen veel lagere prijzen ontzettend veel games emuleren. En de schermen vallen vrijwel ook nooit tegen.

👉 Check de koopgids over Powkiddy-handhelds. Wil je meteen de webshop bezoeken, dan klik je hier.


Koopgidsen over 8bitdo

8bitdo ultimate c wired review

8bitdo is één van de beste controllermakers van dit moment. Op de redactie scoren de gamepads van dit merk over het algemeen vrij goed, waardoor we ze moeiteloos kunnen aanbevelen. Je kunt ze gebruiken op allerlei platformen, waaronder Windows en Android, en natuurlijk de Nintendo Switch of zelfs de Raspberry Pi.

👉 Check de koopgids over de 8bitdo-controllers. Wil je meteen een controller aanschaffen? Dan kun je doorklikken voor Amazon of Bol.

Meer lezen?

Als je daarna nog niet uitgelezen bent, neem dan ons uitgebreide reviewarchief over hardware eens door. Daar tref je recensies aan over handhelds, controllers, accessoires en consoles. Daarnaast geven we ook aandacht aan games, in verschillende categorieën. Dit zijn veelal niet de standaard gamereviews die je op andere sites aantreft. Ze moeten namelijk wel een haakje hebben met retro. Het kan zijn dat er een verrassende titel voor je tussen zit. Daarnaast schrijven we ook over console modding, onze ervaringen met retrogameshops en columns. Die content tref je aan onder Features. Tot slot kun je ook terecht onder Guides, waar we tips geven over onder meer emulators en gaming gear in het algemeen.