Powkiddy kopen

powkiddy x55 powkiddy kopen

Als je interesse hebt in een retrohandheld, dan kun je vaak voor een mooie prijs een Powkiddy kopen. Deze handhelds staan bij ons bekend als apparaten met een fijne prijs-kwaliteitverhouding. In de meeste gevallen betaal je niet de hoofdprijs, terwijl je er toch indrukwekkende prestaties voor terugkrijgt. Omdat er veel verschillende soorten Powkiddy-modellen zijn, geven we graag een overzicht van wat er zoal beschikbaar is. Ook linken we door naar onze reviews.

Powkiddy kopen: wat je wil weten

Ga je een Powkiddy kopen? Houd er dan rekening mee dat er altijd extra kosten aan verbonden zijn. Kosten die je niet meteen ziet. De prijs die je in de webshop ziet staan, is niet de prijs die je betaalt. Powkiddy rekent in veel gevallen geen verzendkosten, maar je moet wel altijd belasting betalen (btw). De prijzen stijgen niet zoals bij een Anbernic bijvoorbeeld, maar kunnen daardoor toch hoger uitvallen dan je wellicht denkt. Daarom openen we altijd met dit soort informatie.

Hieronder tref je een lijst met Powkiddy-handhelds aan. Ga je een Powkiddy kopen, dan doe je er goed aan de onderstaande informatie goed door te nemen. Je leest hier alles over de prijs, specificaties en natuurlijk onze reviews. Wanneer er een nieuw model beschikbaar is, dan vullen we de onderstaande lijst aan. Ook wanneer er belangrijke informatie bijkomt (over productieproblemen, bijvoorbeeld), dan lees je daar hier alles over.

ūüĎČ Mocht je direct naar het reviewoverzicht van Powkiddy-handhelds willen gaan, dan kun je daarvoor hier klikken. Die pagina wordt automatisch ge√ľpdatet met nieuwe reviews. Wil je gewoon meteen de shop bezoeken,¬†dan kun je hier terecht. Gebruik eventueel de couponcode WESLEYAKKERMAN voor vijf procent korting.


Powkiddy RGB20SX

powkiddy rgb20sx review

De Powkiddy RGB20SX is een doorontwikkelde versie van de RGB20S, die elementen overneemt van de in 2023 gelanceerde favoriet RGB30. Dit model heeft een opvallende schermverhouding van 1:1, waardoor met name handheldgames perfect gepresenteerd kunnen worden.

Specificaties:

Prijs: ongeveer 83 euro, exclusief verzend- en importkosten

Scherm: 4.0 inch lcd-scherm met een resolutie van 720 bij 720 pixels

Processor: RK3566-processor

Grafische processor: 

Werkgeheugen: 1 GB LPDDR4

Opslagruimte: 16 GB

Verbindingsopties: usb-c, audiojack, micro-sd, hdmi-out

Besturingssysteem: Linux

Geschikt voor: Tot aan Dreamcast en PSP

Accu: 5.000 mAh

Accuduur: tot tien uur

Review en kopen

Wil je meer lezen over onze ervaringen met de Powkiddy RGB20SX, dan kun je de uitgebreide recensie erop naslaan. Wil je de compacte handheld aanschaffen, dan kun je dat het beste direct bij Powkiddy doen. Dan moet je wel wat langer wachten totdat het pakket binnenkomt, maar dan betaal je niet te veel.

Powkiddy RGB10MAX3

Powkiddy RGB10MAX3

Met zijn opvallende kleurenopties en opmerkelijke ontwerp, is de Powkiddy RGB10MAX3 bedoeld voor een wat jonger publiek. Maar is dit ook een goede optie voor de wat jongere gamers onder ons?

Specificaties:

Prijs: ongeveer 80 euro, exclusief verzend- en importkosten

Scherm: 5.0 inch lcd-scherm met een resolutie van 1.280 bij 720 pixels

Processor: RK3566-processor

Grafische processor: 

Werkgeheugen: 1 GB LPDDR4

Opslagruimte: 16 GB

Verbindingsopties: usb-c, audiojack, micro-sd

Besturingssysteem: Linux

Geschikt voor: Tot aan Dreamcast en PSP

Accu: 4.000 mAh

Accuduur: tot acht uur

Review en kopen

Wil je meer lezen over onze ervaringen met de Powkiddy RGB10MAX3, dan kun je de uitgebreide recensie erop naslaan. Wil je de compacte handheld aanschaffen, dan kun je dat het beste direct bij Powkiddy doen. Dan moet je wel wat langer wachten totdat het pakket binnenkomt, maar dan betaal je niet te veel.

Powkiddy X39 Pro

powkiddy x39 pro

De Powkiddy X39 Pro is al een tijdje uit, maar we hebben hem toch aan een recensie onderworpen. Dat komt doordat er een nieuwe kleurenoptie beschikbaar kwam. Mooi moment om de staat van zo’n oude handheld onder de loep te nemen, om te kijken of de ervaring nog stand houdt nu de markt flink gegroeid is.

Specificaties:

Prijs: ongeveer 41 euro, exclusief verzend- en importkosten

Scherm: 4,5 inch lcd-scherm met een resolutie van 854 bij 480 pixels

Processor: ATM7051-processor

Grafische processor: 

Werkgeheugen: 128 MB

Opslagruimte: 64 GB

Verbindingsopties: hdmi-poort, usb-c, audiojack, micro-sd, usb

Besturingssysteem: Linux

Geschikt voor: Tot aan de PlayStation 1

Accu: 3.000 mAh

Accuduur: tot zes uur

Review en kopen

Wil je meer lezen over onze ervaringen met de Powkiddy X39 Pro, dan kun je de uitgebreide recensie erop naslaan. Wil je de compacte handheld aanschaffen, dan kun je dat het beste direct bij Powkiddy doen. Dan moet je wel wat langer wachten totdat het pakket binnenkomt, maar dan betaal je niet te veel.

Powkiddy RG30

powkiddy rgb30 review

De Powkiddy RGB30 is één van onze favoriete handhelds. Niet alleen van dit moment, waarschijnlijk ooit. Dankzij het compacte design en het prachtige scherm kun je hier heel goed handheldgames op spelen. Denk dan niet alleen aan ouderwetse Game Boy-games, maar ook spellen die je vroeger op de Game Gear van Sega of Wonderswan speelde. Zelfs Nintendo DS-games komen goed uit de verf dankzij het langwerpige scherm.

Specificaties:

Prijs: ongeveer 85 euro, exclusief verzend- en importkosten

Scherm: 4 inch lcd-scherm met een resolutie van 720 bij 720 pixels

Processor: RK3566-processor

Grafische processor: 

Werkgeheugen: 1 GB

Opslagruimte: 16 GB

Verbindingsopties: hdmi-poort, usb-c, audiojack, micro-sd

Besturingssysteem: Linux

Geschikt voor: Alles tot aan Nintendo 64, PlayStation 1 en Nintendo DS

Accu: 4.100 mAh

Accuduur: tot acht uur

Review en kopen

Wil je meer lezen over onze ervaringen met de Powkiddy RGB30, dan kun je de uitgebreide recensie erop naslaan. Wil je de compacte handheld aanschaffen, dan kun je dat het beste direct bij Powkiddy doen. Dan moet je wel wat langer wachten totdat het pakket binnenkomt, maar dan betaal je niet te veel.

Powkiddy RGB10MAX3 Pro

Powkiddy RGB10MAX3 Pro review

De Powkiddy RGB10MAX3 Pro is een verrassend goede retrohandheld, die wel een flinke sloot aan problemen heeft. Voor de prijs die er ervoor neerlegt, hoef je dat niet per se te pikken. De grote kracht achter dit model is de community, die geregeld updates uitbrengt waardoor de ervaring haast dagelijks beter wordt. Mocht je dit model uitkiezen, vanwege de ontzettend scherpe prijs-kwaliteitverhouding, dan zul je dus soms even moeten wachten totdat vervelende problemen opgelost zijn. Maar opgelost worden ze.

Specificaties:

Prijs: ongeveer 109 euro, exclusief verzend- en importkosten

Scherm: 5 inch lcd-scherm met een resolutie van 854 bij 480 pixels

Processor: Amlogic A311D

Grafische processor:

Werkgeheugen: 2 GB

Opslagruimte: 16 GB

Verbindingsopties: usb-c, audiojack, micro-sd

Besturingssysteem: Linux

Geschikt voor: alles tot aan Nintendo GameCube en Sony PSP

Accu: 4.000 mAh

Accuduur: tot acht uur

Review en kopen

Wil je meer lezen over onze ervaringen met de Powkiddy RGB30, dan kun je de uitgebreide recensie erop naslaan. Wil je de krachtige handheld aanschaffen, dan kun je dat het beste direct bij Powkiddy doen. Dan moet je wel wat langer wachten totdat het pakket binnenkomt, maar dan betaal je niet te veel.

Powkiddy RK2023 Pure Black Edition

powkiddy rk2023 pure black review

De Powkiddy Pure Black Edition is een verbeterde versie van de Powkiddy RK2023. De eerste iteratie van deze retrohandheld heeft flink wat problemen, waar die eigenlijk nooit van hersteld is. Daarom is het goed om te zien dat de fabrikant een nieuw model uitbrengt, dan heel veel problemen oplost — en dat zonder de prijs te verhogen. Qua prestaties is de Pure Black vergelijkbaar met de RGB30, dus dan komt het neer op je voorkeur ten aanzien van het design.

Specificaties:

Prijs: ongeveer 80 euro, exclusief verzend- en importkosten

Scherm: 3,5 inch lcd-scherm met een resolutie van 640 bij 480 pixels

Processor: RK3566-processor

Grafische processor: 

Werkgeheugen: 1 GB

Opslagruimte: 16 GB

Verbindingsopties: usb-c, hdmi, wifi, micro-sd

Besturingssysteem: Linux

Geschikt voor: alles tot aan de Nintendo 64, Sony PSP en Dreamcast (met beperkingen)

Accu: 3.500 mAh

Accuduur: tot acht uur

Review en kopen

Wil je meer lezen over onze ervaringen met de Powkiddy RK2023 Pure Black, dan kun je de uitgebreide recensie erop naslaan. Wil je de compacte handheld aanschaffen, dan kun je dat het beste direct bij Powkiddy doen. Dan moet je wel wat langer wachten totdat het pakket binnenkomt, maar dan betaal je niet te veel.

Powkiddy X55

powkiddy x55

De Powkiddy X55 is één van de populairste handhelds die de Chinese fabrikant aanbiedt. Hier op de redactie hebben we er teveel voor betaald (maar daardoor kregen we hem wel wat eerder binnen), en dat was de aanschaf eigenlijk niet waard. Maar wanneer je hem voor de echte prijs kunt kopen (zoals bij Powkiddy zelf) en je bent in de markt voor een ontzettend ergonomische handheld, dan is dit het model wat je zoekt. Zonder daarvoor diep in de buidel te tasten.

Specificaties:

Prijs: ongeveer 85 euro, exclusief verzend- en importkosten

Scherm: 5,5 inch lcd-scherm met een resolutie van 640 bij 480 pixels

Processor: R3566-processor

Grafische processor: 

Werkgeheugen: 2 GB

Opslagruimte: 16 GB

Verbindingsopties: usb-c, hdmi, audiojack, micro-sd, wifi

Besturingssysteem: Linux

Geschikt voor: alles tot aan Nintendo 64, Sony PSP en Dreamcast (met beperkingen)

Accu: 4.000 mAh

Accuduur: tot vier uur

Review en kopen

Wil je meer lezen over onze ervaringen met de Powkiddy X55, dan kun je de uitgebreide recensie erop naslaan. Wil je de brede handheld aanschaffen, dan kun je dat het beste direct bij Powkiddy doen. Dan moet je wel wat langer wachten totdat het pakket binnenkomt, maar dan betaal je niet te veel.

Powkiddy X28

powkiddy x28

Ga je toch liever voor wat extra kracht, zodat je ook de back-ups van je PlayStation- en GameCube-games op redelijke snelheid kunt spelen? Dan kun je wellicht beter voor de Powkiddy X28 kopen. Die komt qua specificaties in de buurt van de krachtigere Anbernics en Retroids, maar dan voor een lagere prijs. Het overwegen waard, aangezien vooral Retroid veel verzendkosten rekent.

Specificaties:

Prijs: ongeveer 142 euro, exclusief verzend- en importkosten

Scherm: 5,5 inch lcd-scherm met een resolutie van 1.280 bij 720 pixels

Processor: T618-processor

Grafische processor: 

Werkgeheugen: 4 GB

Opslagruimte: 64 GB

Verbindingsopties: usb-c, wifi, micro-sd, audiojack, hdmi

Besturingssysteem: Android 11

Geschikt voor: alles tot aan Nintendo GameCube en PlayStation 2 (met wat beperkingen)

Accu: 4.000 mAh

Accuduur: tot vier uur

Review en kopen

Wil je meer lezen over onze ervaringen met de Powkiddy X28, dan kun je de uitgebreide recensie erop naslaan. Wil je de krachtige handheld aanschaffen, dan kun je dat het beste direct bij Powkiddy doen. Dan moet je wel wat langer wachten totdat het pakket binnenkomt, maar dan betaal je niet te veel.

Powkiddy RK2023

Powkiddy RK2023

Voor de volledigheid benoemen we ook nog even de Powkiddy RK2023. Dit model heeft zich bij ons niet bewezen, maar mogelijk was dat pech. Online komen we veel lofverhalen tegen over deze retrohandheld. Mocht je hem dus voor een paar tientjes aantreffen, dan kan die z’n geld waard zijn. Maar om er zeker van te zijn dat alles goed blijft gaan, raden we je aan alsnog eerst te kijken naar de Pure Black Edition die we eerder in dit overzicht genoemd hebben.

Specificaties:

Prijs: ongeveer 80 euro, exclusief verzend- en importkosten

Scherm: 3,5 inch lcd-scherm met een resolutie van 640 bij 480 pixels

Processor: RK3566-processor

Grafische processor: 

Werkgeheugen: 1 GB

Opslagruimte: 16 GB

Verbindingsopties: usb-c, hdmi

Besturingssysteem: Linux

Geschikt voor: alles tot aan de Nintendo 64, Sony PSP en Dreamcast (met flink wat beperkingen)

Accu: 3.500 mAh

Accuduur: tot acht uur

Review en kopen

Wil je meer lezen over onze ervaringen met de Powkiddy RK2023, dan kun je de uitgebreide recensie erop naslaan. Wil je de compacte handheld aanschaffen, dan kun je dat het beste direct bij Powkiddy doen. Dan moet je wel wat langer wachten totdat het pakket binnenkomt, maar dan betaal je niet te veel.

Meer lezen?

Als je daarna nog niet uitgelezen bent, neem dan ons¬†uitgebreide reviewarchief over hardware¬†eens door. Daar tref je recensies aan over handhelds, controllers, accessoires en consoles. Daarnaast geven we ook aandacht aan games, in¬†verschillende categorie√ęn. Dit zijn veelal niet de standaard gamereviews die je op andere sites aantreft. Ze moeten namelijk wel een haakje hebben met retro. Het kan zijn dat er een verrassende titel voor je tussen zit. Daarnaast schrijven we ook over console modding, onze ervaringen met retrogameshops en columns. Die content tref je aan onder Features. Tot slot kun je ook terecht onder¬†Guides, waar we tips geven over onder meer emulators en gaming gear in het algemeen.