Prijsvraag: win 2 games van Limited Run Games! (update: winnaar bekend!)

Je kunt nu twee games winnen via deze prijsvraag bij RetroReady. Wat je daarvoor moet doen, lees je in dit bericht! Succes!

prijsvraag

Omdat het ook leuk is om dingen weg te geven, wil ik je graag de kans geven om twee unieke games te winnen middels deze prijsvraag! Het gaat om twee exclusieve Limited Run Games-spellen, die in een beperkte uitgave zijn uitgebracht. Ben je een verzamelaar, houd je van Nintendo Switch-games of ben je toe aan een nieuwe titel, dan is dit dus een uitgelezen kans.

Het gaat om de games #DRIVE en Guts ’n Goals. De eerstgenoemde titel is nog via de website van Limited Run Games te koop (voor 30 dollar, exclusief btw en verzendkosten), terwijl de tweede game uitverkocht en niet meer verkrijgbaar is. Dergelijke games worden meestal mettertijd zeldzamer en meer waard. Helemaal als ze nog in de seal zitten — en dat is voor beide spellen het geval!

prijsvraag

Prijsvraag: win 2 Limited Run Games-spellen!

Wil je kans maken op beide games? Dat kan! Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is antwoord te geven op de volgende vraag:

Wat is jouw favoriete retrohandheld van dit moment en waarom? (Tip: mocht je ergens over twijfelen, sla dan het reviewarchief erop na!)

Als je een comment achterlaat, dan hoef je in principe alleen je voornaam en e-mailadres in te vullen. Houd daarna de website in de gaten om te zien of je iets gewonnen hebt! Ik zal een willekeurige winnaar uitkiezen en reageren onder het antwoord van die persoon. Vrijdag 8 september kies ik de winnaar uit. Veel succes!


De winnaar is bekend!

Update: vrijdag 8 september 12:49

De winnaar is bekend! Gerard, veel plezier met beide Nintendo Switch-games! Ik reageer hieronder ook even op je comment. Laten we even contact hebben over waar ik het pakketje naartoe mag sturen. Mocht Gerard onverhoopt niet reageren, dan zal ik opnieuw een willekeurige winnaar uitkiezen.

20 gedachten over “Prijsvraag: win 2 games van Limited Run Games! (update: winnaar bekend!)

 1. Telt een Evercade ook? Zo ja, dan is dat mijn favoriet. Heerlijk om cartridges te kopen en in het apparaat te steken. Eens in de zoveel struin ik het internet af om te kijken wat er nu weer is verschenen. Heerlijk al die klassiekers.

 2. Atari Lynx met California Games, classic.
  Op de tweede plek Sega Game Gear met Sonic en OutRun.

  Heb veel handhelds gehad, PC Engine GT, Gameboy, PSP, etc.

 3. De Nintendo 3DS… Is inmiddels retro, toch? (-:
  Vele toffe rpg’s en ppatfomers erop. Nooit wat gedaan met het 3D effect, maar de meer kracht, maakte het nog toffer als de DS.

  Nog verder terug;
  de Gameboy Advance; zoveel toffe nieuwe games destijds met SNES graphics. Ook veel heruitgaven van dat tijdperken met wat extraatjes eraan toegevoegd.

 4. Ookal speel ik er niet meer op, maar blijft toch de originele ‘koelkast’ Game Boy!
  Denk er nog regelmatig aan.. En het paste vroeger echt in de broekzak XD
  (Mits je geen accessoires zoals joystickjes, vergrootglas en lichtjes aan hebt bevestigd :p )

 5. De Anbernic RG Nano is echt de nummer 1 retrohandheld. Hij past gewoon in je zak, je hebt hem altijd aan je keychain, je maakt de blits op werk en is eens wat anders dan je telefoon tijdens de wc-bezoeken die nu wat langer duren. Dat ik nog mag meemaken dat dit alles op zo een zakformaatje past.

 6. Mijn favoriete retro handheld (op dit moment) is de Miyoo Mini+. Het is voor mij het perfecte apparaat om alle oude GBA games op te spelen. De batterij van mijn oude gba SP hield het niet zo lang meer uit, en dit is de perfecte vervanger. Niet alleen is de batterijduur aanzienlijk langer, ook het scherm is veel helderder! Super fijn voor de heen- of terugreis van/naar mijn werk.

 7. Als ik het reviewarchief erop nasla zie ik alleen maar handhelds van het afgelopen jaar!
  Dus ik kan nu wel van alles gaan verzinnen maar mijn favoriete handheld op dit moment is toch echt nog steeds de psvita (die inmiddels 12 jaar oud is). Met een beetje prutsen kun je er ook ps1 (en andere retro) spellen op spelen.
  Dat doe ik dan ook heel erg graag. (Helemaal nu ik erachter gekomen ben dat er in de afgelopen jaren wat meer fan based translations van aziatische releases zijn uitgekomen, overigens ook op de 3ds, metal max is echt de moeite waard om te bekijken!).

  1. Klopt, mijn website bestaat nog niet zo lang! Maar je keuze is supertof! Ik ben zelf begonnen aan Mother 3 Fan Translation op de Analogue Pocket. Heb jaren geleden de game met vertaling en al op cartridge gekocht, en toen deze week eindelijk de Pocket binnenkwam zag ik mijn kans schoon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.