Winactie: maak kans op een Miyoo A30! (winnaar bekend!)

Omdat we een tweede Miyoo A30 over hebben, geven we hem weg! In dit bericht lees je wat je daarvoor moet doen en hoe lang de actie loopt.

miyoo a30 review

Je kunt nu een Miyoo A30-handheld winnen op RetroReady. We hebben er immers eentje over. En omdat de producten van Miyoo doorgaans slecht of beperkt verkrijgbaar zijn, is dit een mooie buitenkans. Twijfel je nog tussen de Anbernic RG28XX of Miyoo A30, of wil je gewoon eens een retrohandheld uitproberen? Dan kun je de komende dagen meedoen met deze winactie.

Als je de review van de Miyoo A30 gelezen hebt, dan heb je de winactie wellicht zien aankomen. Daarin legde ik al uit dat ik twee units besteld had, omdat ik graag verzekerd wilde zijn van een exemplaar. Dat is uiteindelijk goed gekomen. De A30 is een retrohandheld die zich voornamelijk laat inspireren door de Game Boy Micro. De Micro is op zijn beurt weer een iteratie op de Game Boy Advance. Houd je dus van compacte handhelds, dan is de nieuwe Miyoo dus misschien iets voor jou.

De Miyoo A30 wordt geleverd met een hoesje, usb-c-kabel, handleiding en een verloopstekkertje voor de audiojack. De retrohandheld is onder meer te koop op AliExpress.

Win een Miyoo A30

Om kans te maken op deze handheld, hoef je maar één ding voor te doen: laat in een reactie onder dit bericht weten welke game je direct gaat spelen zodra je hem in huis hebt. Ook zou ik het waarderen als je dit bericht zou kunnen delen, maar dat is vanzelfsprekend niet verplicht. Doe je dat wel, dan help je mee in de groei van deze website. En dan kan ik in de toekomst wellicht meerdere acties opzetten.

Als je een comment achterlaat, dan hoef je in principe alleen je voornaam en e-mailadres in te vullen. Houd daarna de website in de gaten om te zien of je iets gewonnen hebt! Ik zal een willekeurige winnaar uitkiezen en reageren onder het antwoord van die persoon. Vrijdag 28 juni rond het middaguur kies ik de winnaar uit. Veel succes!

Ben je trouwens nog benieuwd wat nou de verschillen en overeenkomsten zijn tussen de Anbernic RG28XX en Miyoo A30? Dan kun je terecht in het vergelijkingsartikel.

Nieuw op RetroReady?

Ben je hier voor het eerst? Neem dan ons uitgebreide reviewarchief over hardware eens door. Daar tref je recensies aan over handhelds, controllers, accessoires en consoles. Daarnaast geven we ook aandacht aan games, in verschillende categorieën. Dit zijn veelal niet de standaard gamereviews die je op andere sites aantreft. Ze moeten namelijk wel een haakje hebben met retro. Het kan zijn dat er een verrassende titel voor je tussen zit. Daarnaast schrijven we ook over console modding, onze ervaringen met retrogameshops en columns. Die content tref je aan onder Features. Tot slot kun je ook terecht onder Guides, waar we tips geven over onder meer emulators en gaming gear in het algemeen.


Update 28-06: De winnaar is bekend!

Ik heb alle namen op een bord verzameld en er vervolgens een flinke draai aan gegeven. Daar is de volgende winnaar uit de bus gekomen: Oliver! Zie het resultaat hieronder. Ik neem contact met je op, zodat we de verzending kunnen regelen.

Iedereen bedankt voor het meedoen! Ik vond het erg tof om de reacties te lezen, en te zien waar iedereens interesse ligt. In de toekomst komt er ongetwijfeld nog een winactie aan. Dus houd de site in de gaten; natuurlijk ook voor de toffe artikelen.

20 gedachten over “Winactie: maak kans op een Miyoo A30! (winnaar bekend!)

 1. Met de komst van een nieuwe Mario & Luigi wordt het tijd dat ik eindelijk eens één van de eerdere delen speel. Oftewel Mario & Luigi: Superstar Saga!

 2. Echt een perfect zakformaat voor onderweg. Lijkt we geweldig om deze in je binnenzak van je jas te hebben.

 3. Ik zou iets kiezen uit Mario genre, dat blijft heerlijk tijdloos. Al blijft Donkey en Pac-Man natuurlijk altijd geweldig

 4. Er zijn zoveel retro games die nog steeds de moeite waard zijn, op die oude spelcomputers van Atari2600 destijds waren er schitterende games te verkrijgen ( ik zal hem eens afstoffen en van zolder halen ) maar qua game die ik zou spelen zou ik denk ik nu toch gaan voor Mario

 5. Super leuk, bij toeval deze website gevonden, artikelen zijn goed geschreven. Een A30 voor Mario onderweg zou je en uitkomst zijn 🙂

 6. Leuke actie en goede manier om zo in het Retro handheld wereldje te duiken. Sinds kort Pokemon ROM Hacks ontdekt en zou als eerste Pokemon Unbound erop spelen!

 7. Ik zou de oude Pokémon-games gaan spelen. Die heb ik nog nooit gespeeld en dit zou een mooi moment zijn daarvoor. Daarnaast ga ik ook zeker wat Mario-spellen spelen, want dat blijven klassiekers. Succes allemaal!

 8. Ik zou Pokemon Gold nog eens een keer willen spelen. Als ik aan handheld gaming denk, denk ik aan Pokemon, en Gold en Silver waren dan wel de GOAT.

 9. Ik zou een aantal parels van GBA spellen spelen. Ik zou denk ik beginnen met Golden Sun en daarna Mario & Luigi Superstar Saga!

 10. Ik ben groot fan van Wario en heb vroeger altijd Warioland in de winkel zien staan, maar omdat ik toen niet veel geld had heb ik het bij de Pokémon spellen gehouden. Ik zou dus graag Warioland willen spelen en daarnaast is het leuk om weer de oude Pokémon spellen op te pakken natuurlijk!

 11. Net als Alice zou ik de oude Pokemon games gaan spelen. Ik had toen nog geen gameconsole en ben benieuwd of ik de retro versies net zo interessant vind.

  Heb wel geprobeerd ze nog te pakken te krijgen, maar dat is eigenlijk niet te doen, dus hoop ik dat het zo kan. 🙂

  May the luckiest man/woman/other win!

 12. Tijd om Golden Sun weer eens op te pakken! Vaak geprobeerd te spelen via een emulator op grotere apparaten/schermen, maar bij GBA games gaat er toch niks boven spelen op een handheld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.